Szent Miklós nap

2023.12.06. a Homrogdi Görögkatolikus Általános Iskola és Óvoda Selyebi Telephelyén
Szent Miklós nap alkalmából óvodánkba látogatott a Mikulás. A gyerekek nagy örömmel készültek erre a napra. Közös verssel, énekkel, mondókával köszöntötték a várva várt Mikulást. A műsort követően a gyerekek csoportonként kapták meg az ajándékcsomagot. A jókedv, az öröm és a boldogság járta át ezt a napot. Hálásan köszönjük meg a fentartónak a mikulás csomagot.

Interaktív zenés műsor

Óvodánk gyermekei 2023.12.08- án egy interaktív zenés műsoron vettek részt  a Miskolci Egyetem Zeneművészeti Tanszék jóvoltából. Hálásan köszönjük meg az koncertpedagógia kurzus hallgatóinak- Galajda Fruzsina, Ábrahám Orsolya, Szakál Zsófia (művészeti vezetőjüknek Bukáné Kaskötő Marietta tanárnőnek). A Kodály-koncepció és a Kokas-módszer jegyében megalkotott interaktív koncertek keretei között ismerkedhettek meg a kicsik a szolmizáció és az alapvető zenei ismeretek tárgyköreivel. A közös tevékenység a gyerekek számára nagyon érdekes és figyelemfelkető volt. Minden gyerek örömmel kapcsolódott be a tevékenységbe.

MVM

2023.12.13-án óvodánkba látogattak az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt dolgozói. Hatalmas meglepetésben részesítették óvodánk gyermekeit. Jóvoltukból mindenki névre szóló, egyedi ajándékot kapott.  Az öröm és a boldogság hatalmas volt. Mindenki kíváncsian nyitogatta a kapott ajándékot. Hálásan köszönjük meg a gyerekek nevében a sok ajándékot, és azt a kedvességet és jóságot, amit aznap kapott az óvoda összes gyermeke.

Karácsonyi műsor

Óvodánkban 2023.12.20-án tartottuk meg karácsonyi műsorunkat. A gyerekek egyéni verssekkel, közös énekkel és egy betlehemes jelenettel köszöntötték a kis Jézus születését. Az ünnepségen a szülők is részt vettek. A műsort közös énekléssel zártuk, mely még meghittebbé tette számunkra az ünnepet.

Szent Miklós nap december 6. galéria

Interaktív Zenés műsor december 8. galéria

MVM december 13. galéria

Selyeb karácsonyi műsor december 20. galéria

Kategóriák: Selyeb Óvoda