Végre elérkezett a nagy nap! július 9-én, vasárnap reggel teljes létszámmal csoportosultunk az iskola előtt. Kísérőink voltak: Julcsi néni, Annamari néni és András Atya.

  1. nap: Vasárnap Reggel fél 9-kor indult a kis csapatunk 27 gyerkőccel Zánkára. Megkaptuk a karszalagokat, a citromsárga színt viseltük egész héten. Vacsora után részt vettünk a nyitó ünnepségen, és a nagy közös disco-ba is szuperül éreztük magunkat.
  2. nap: Hétfő: A délelőtt folyamán strandoltunk. A közlekedést megkönnyítették a dottó kisvonatok. A fiúk strandfoci bajnokságon vettek rész, ahol 3. helyezést értek el. Este Children of Distance koncerten voltunk.
  3. nap Kedd: A reggelt párnacsatával indítottuk, majd a reggeli után ismét a strandon töltöttük a délelőttöt. Délután két részre osztódott a csapatunk. Volt aki elsősegély foglalkozáson vett részt, volt aki lézerharcolt. Este cirkuszi előadást nézhettünk meg.
  4.  nap: Szerda Reggeli után mindannyian célba vettük a strandot. Volt, aki a pancsolást választotta, de a Hősök napja programok is érdekesek voltak sok kisgyereknek. Voltunk a tűzoltóság füstsátrába, kipróbáltuk a katonai akadálypályát és lőttünk lézer fegyverekkel is. Az estét közös tábortűzzel zártuk.
  5. nap Csütörtök: Középkori forgatag vette kezdetét a tábor területén. A gyerekek kipróbálhatták a késdobálást, kardforgatást. Magukra ölthették a lovagi öltözéket is. A hangulatról gólyalábasok gondoskodtak. Ebéd után Lelki harmóniák foglalkozáson vehettünk részt, melyet a testvérek tartottak számunkra, majd a parton kézműveskedhettek is egy kicsit.  A napot a táborzáró diszkóval zártuk
  6. nap Péntek. Ébredés után elindultunk az utolsó közös táboros reggelinkre. Rendbe tettük a szobáinkat, becsomagoltunk és elindultunk a vonathoz.  Fáradtan, de élményekkel telve tértünk haza.

A kis tábori dalunk a következő volt:

Megjöttek a citromok hu,

Húzzátok meg magatok hu,

Reszketnek a csapatok hu,

Az utolsó percig maradok,

  • Nyári
  •  -3
  • Citrom 
  •  sárga
  • Nyári
  •  -3
  • Citrom 
  •  sárga

És egy hatalmas nagy sikítás….

Kategóriák: Selyeb Iskola

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük